راه اندازی بستنی و آبمیوه فروشی یکی از روش های کسب درآمد سریع است اما نیاز به سرمایه اولیه دارد. در صورتی که بودجه کافی برای شروع این حرفه را دارید، می توانید در ادامه از توضیحات کامل و مراحل راه اندازی این شغل استفاده کنید. همچنین در انتهای مطلب، بخش مهمی را بررسی کرده ایم که توصیه می شود بعد از شروع فعالیت، در نظر بگیرید.

آشنایی با شغل بستنی و آبمیوه

یکی از مشاغلی که می توان آن را در نوع خدماتی – تولیدی دسته بندی کرد، شغل بستنی و آبمیوه نام دارد که می تواند در فصل های گرم سال پر رونق باشد. در ابتدا راجع به معرفی این حرفه می توان گفت:

  • شغل بستنی و آبمیوه، حرفه ای است که فروشنده با استفاده از میوه ها به عنوان اصلی ترین منبع ساخت بستنی و آبمیوه، تلاش می کند تا خوراکی ها و نوشیدنی هایی را ایجاد کرده و آن را به فروش برساند.
  • این شغل یک نوع حرفه خدماتی است؛ بدین معنا که یک سری محصول را با استفاده از تجهیزاتی، به مشتری ارائه می کند. همچنین با توجه به اینکه این مشاغل در زمینه تولید بستنی و اشکال مختلف آن فعالیت می کنند، می توان آنها را یک نوع شغل تولیدی نیز توصیف کرد.

محصولاتی که در این کسب و کار به مشتری ارائه می گردند، به 2 بخش کلی تقسیم می شوند:

  • آب میوه ها: نوشیدنی هایی هستند که معمولا از میوه ها بدست آمده و توسط دستگاه های مخصوصی، مانند آبمیوه گیر، شربتی از آن تهیه می شود. همچنین در کنار آن، خوراکی های مکمل دیگری نیز ارائه می گردند که عبارتند از: بیسکوییت یا کیک و غیره.
  • بستنی ها: یک دسته دیگر از مهم ترین محصولاتی که در راه اندازی بستنی و آبمیوه باید در نظر گرفته شود، انواع بستنی ها هستند. این دسته خوراکی ها به دو شکل ارائه می شوند: از مدل های آماده که معمولا از شرکت ها تهیه می گردد تا انواع آن که باید به صورت دستی و در یک بسته یکبار مصرف توسط فروشنده تولید شود. البته این مدل ها نیز به صورت شرکتی قابل تهیه هستند. در کنار بستنی ها، همچنین شاهد برخی تنقلات دیگر مانند آجیل و انواع مغزها مانند گردو و پسته هستیم که به صورت تزئینی یا به عنوان مکمل بستنی ارائه می گردند.

حال با ما همراه باشید تا راجع به این شغل و راه اندازی بستنی و آبمیوه صحبت کنیم. شما می توانید از نکات آتی در زمینه راه اندازی مغازه ویتامینه نیز استفاده نمایید.

مراحل راه اندازی بستنی و آبمیوه

مراحل راه اندازی بستنی و آبمیوه فروشی را می توان در 5 بخش تقسیم کرد که عبارتند از:

  • فراهم کردن تجهیزات و نیازهای اولیه

اولین و مهم ترین قدم آن است که برای فراهم کردن تجهیزات و نیازهای لازم اقدام کنید. این مرحله معمولا پرهزینه ترین بخش است که شامل چند مورد می شود.

  • تهیه تجهیزات آبمیوه گیری که می تواند در ابتدا به جای صنعتی، از مدل های خانگی ارزان تر استفاده کرد. همچنین مخلوط کن ها هم در این بخش قرار می گیرند.
  • تهیه تجهیزات نگهداری مانند فریزر صندوقی یا ایستاده، یخچال ویترینی.
  • وسایل دکوراسیون مانند میز و صندلی، تجهیزات سرویس بهداشتی.
  • وسایل کسب و کار مانند ترازو، ساعت، تابلو سردر، بنرها، کارتخوان و غیره.
  • وسایل امنیتی مانند دوربین، کرکره، قفل، دزدگیر و غیره.
  • اجاره زمین (مغازه)
  • مهارت آموزی

راه اندازی بستنی و آبمیوه فروشی نیاز به یک سری مهارت ها دارد. از تهیه معجون ها و شربت ها گرفته تا آموزش کامل بستنی سازی، تعامل و روابط اجتماعی با مشتری. یک سری مهارت‌های جانبی دیگر در بخش کسب‌و‌کار و مدیریت مالی نیز وجود دارند که در ادامه راجع به مهم ترین آنها صحبت می‌کنیم.

  • اخذ مجوزها

راه اندازی بستنی فروشی نیاز به کسب مجوز دارد. از آنجایی که این حرفه مرتبط به سلامت و خوراک مردم است، حساسیت بیشتری نیز روی آن وجود داشته و باید به دقت کسب و کار خود را در چهارچوب قوانین حفظ کنید. مجوز شما با عنوان “پروانه کسب آبمیوه، بستنی و فالوده فروشی” نامگذاری شده و شامل یک سری الزامات است که برخی از آنها را بیان می کنیم:

  • معرفی کارکنان به پلیس نظارت بر اماکن.
  • ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی.
  • استفاده از پنجره های ثابت و شیشه ای مشجر به اماکن مسکونی.
  • دریافت تاییدیه اماکن عمومی.
  • ارائه گواهی دوره آموزشی.
  • تبلیغات

در نهایت لازم است برای جذب مشتری و افزایش درآمد خود، پروسه تبلیغات و بازاریابی را در سطح محلی شروع کنید. شما کاربران می توانید از محتوای مقاله راه اندازی مغازه فالوده فروشی نیز برای اطلاعات بیشتر استفاده نمایید.

راه اندازی ابمیوه و بستنی

حسابداری و مدیریت مالی در راه اندازی بستنی و آبمیوه فروشی

مرحله آخر راه اندازی آبمیوه فروشی آن است که امور مالی خود را مدیریت کنید. از آنجایی که شما به عنوان یک کسب و کار موظف به پرداخت مالیات هستید، باید حساب و کتاب تان در بخش خرید و فروش را به دقت ثبت کرده و گزارش آن را به صورت سالیانه داشته باشید تا در صورت نیاز، به ممیز مالیاتی ارائه نمایید.

از سوی دیگر محاسبات فروش فواید دیگری نیز دارد. از جمله:

  • مشخص شدن مقدار سود و زیان در دوره های مالی مختلف.
  • تصمیم گیری صحیح در جهت توسعه بیزینس یا افزایش و کاهش قیمت محصولات خود (رقابتی کردن محصولات).

پیشنهاد ما این است که برای مدیریت امور مالی خود، از برنامه حسابداری رستوران رایما استفاده نمایید. این نرم افزار به شما امکان آن را می دهد تا بتوانید بدون پیچیدگی در قالب یک برنامه با رابط کاربری آسان، خرید و فروش های خود را ثبت کرده و بر موجودی محصولات تان اشراف داشته باشید.

جمع بندی

در این مقاله صفر تا صد راه اندازی بستنی و آبمیوه فروشی را بیان کردیم و شما را با 5 مرحله اصلی آن آشنا نمودیم. توجه داشته باشید که بسیاری از مشاغل به دلیل عدم مدیریت سرمایه، عدم آگاهی از وضعیت فروش، سود یا زیان، به سرعت شکست می خورند. به همین خاطر، اکیدا توصیه می شود از نرم افزارهای حسابداری و مالی برای مدیریت کسب و کار خود استفاده کنید.

نرم افزار کافه رستوران رایما در 2 پلن پایه و پیشرفته ارائه شده و امکانات کاملی را ارائه می کند. از جمله این سرویس ها می توان گفت: ثبت یا مشاهده و ابطال فاکتور، تعریف کالا، چاپ فاکتور و لوگو، معرفی پرسنل، قابلیت اتصال به ترازوی محک، بررسی سود فاکتور و غیره را دارد. برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *