صاحبان کسب و کارهای مختلف که از دستگاه های پوز استفاده می کنند و در بازارهای تجاری ایران به فعالیت می پردازند، باید به رعایت برخی از قوانین بپردازند. یکی از این قوانین مربوط به تشکیل پرونده مالیاتی می شود. تمامی این افراد نیاز به ساخت پرونده مالیاتی خواهند داشت. طبق سازمان مالیات صاحبین کسب و کارها باید به پر کردن اظهارنامه مالیاتی در بازه های مختلف سال بپردازند و شفاف سازی های موردنیاز را انجام دهند. این موضوع که چگونه اظهار نامه مالیاتی را پر کنیم؟، نیاز به استفاده از اصول و قواعدی خاص دارد که صاحبین کسب و کارها به این اطلاعات نیاز خواهند داشت. برای ورود به پرونده مالیاتی نیاز است تا نکات زیادی را در این زمینه بررسی کنید.
اگر قصد دارید تا به تشکیل پرونده مالیاتی بپردازید و در آینده دچار جرایم مالیاتی نشوید، باید اطلاعات مفید زیادی را در این زمینه به دست بیاورید. آشنایی با مراحل تشکیل پرونده مالیاتی و بررسی جزئی ترین نکات در این زمینه باعث خواهد شد تا این پروسه برای شما بسیار بهتر پیش برود. در ادامه از اهمیت بالای تشکیل پرونده های مالیاتی بیشتر مطلع خواهیم شد و موضوعات گوناگون را پیرامون این مسئله بررسی خواهیم کرد.
آشنایی با پرونده مالیاتی
بسیاری از افراد بر این باور هستند که به وسیله عدم تشکیل پرونده مالیاتی در بحران های مختلف قرار نخواهند گرفت. تصورات غلط برخی از صاحبین کسب و کارها باعث شده تا آن ها در آینده وارد بحران های مالی بسیار بزرگی شوند. در برخی از شرایط عدم ساخت پرونده مالیاتی منجر به ممنوعیت فعالیت های آن کسب و کار و حتی ممنوع الخروجی فرد موردنظر می شود. ساخت پرونده های مالیاتی بدین معنا نیست که شما با تشکیل این پرونده باید تنها به پرداخت حق مالیات بپردازید. در واقع تشکیل پرونده مالیاتی باعث می شود تا شما در بسیاری از تعاملات قانونی و … دچار مشکل نشوید. به همین دلیل در هنگام اخذ مجوزهای اولیه برای شروع کسب و کار خود نیاز به ساخت پرونده های مالیاتی نیز خواهید داشت. شک نکنید که وجود این پرونده می تواند پروسه فعالیت شما را بسیار راحت تر کند.
اهمیت تشکیل پرونده مالیاتی
تشکیل پرونده مالیاتی اهمیت بسیار زیادی دارد اما بسیاری از مردم کشورمان با آن آشنا نیستند. در واقع دلایل زیادی وجود دارند که باعث ساخت پرونده های مالیاتی از سوی شما خواهند شد. با بررسی این دلایل قطعا می توانید از اهمیت بیشتر پرونده های مالیاتی مطلع شوید. در ادامه قصد داریم تا برخی از مهم ترین دلایلی که باعث می شوند نیاز به پرونده های مالیاتی داشته باشید را مورد بررسی قرار دهیم.
استفاده از تسهیلات بانکی
یکی از دلایل تشکیل پرونده مالیاتی مربوط به استفاده از تسهیلات بانکی می شود. تمامی کسب و کارها ممکن است برای راه اندازی یک پروسه جدید نیاز به تسهیلات بانکی داشته باشند. امکان دریافت تسهیلات بانکی برای مشاغلی فراهم خواهد بود که در گذشته پرونده مالیاتی خود را ساخته اند. در غیر این صورت شما از دریافت تسهیلات منع خواهید شد.
امکان تعامل در بازارهای داخلی و خارجی از دلایل تشکیل پرونده مالیاتی
با تشکیل پرونده مالیاتی شما عزیزان می توانید به تعامل با سایر کسب و کارها نیز بپردازید. این مسئله بدین معناست که وجود پرونده های مالیاتی باعث خواهد شد تا مانعی برای حضور شما در بازارهای داخلی و خارجی وجود نداشته باشد. به همین دلیل پرونده مالیاتی می تواند در رشد و توسعه کسب و کار شما نیز موثر باشد.
فعالیت به صورت نهاد قانونی با تشکیل پرونده مالیاتی
قطعا فعالیت قانونی جزو دغدغه های اصلی بسیاری از صاحبین کسب و کارهای گوناگون به شمار می رود. هنگامی که به تشکیل پرونده مالیاتی نپردازید، فعالیت شما اصطلاحا غیرقانونی است. این مسئله به معنای فرار مالیاتی شناخته می شود. برای این که بدانید جرم فرار مالیاتی چیست؟، باید به قوانین مربوطه در این زمینه را بررسی کنید. با وجود تمامی تقاسیر ذکر شده، باید بدانید که وجود پرونده مالیاتی باعث قانونی شدن کسب و کار شما خواهد شد و تاثیر مستقیمی را در فعالیت هر چه راحت تر شما خواهد داشت.
امکان استفاده از پایانه فروشگاهی با تشکیل پرونده مالیاتی
عدم طی کردن مراحل تشکیل پرونده مالیاتی به معنای عدم استفاده از پایانه های فروشگاهی می باشد. پایانه فروشگاهی شامل دستگاه پوز و سایر تجهیزات مربوطه می شود. در واقع هنگامی که از دستگاه پوز برخوردار نباشید، نمی توانید از پایانه های فروشگاهی به منظور توسعه کسب و کار خود استفاده نمایید. قطعا وجود پایانه های فروشگاهی در هر مجموعه بسیار مهم می باشد. بنابراین نمی توانید به راحتی از این مسئله بگذرید. پیشنهاد می کنیم تا با ساخت پرونده های مالیاتی از هر گونه مانع در راستای دریافت پایانه های فروشگاهی گذر کنید.
دریافت کد اقتصادی
صاحبین کسب و کارهای مختلف معمولا انعقاد قراردادهای زیادی به منظور پیشرفت و توسعه کسب و کار خود می پردازند. با تشکیل پرونده مالیاتی یک کد اقتصادی مخصوص در اختیار تمامی متقاضیان قرار می گیرد. به وسیله این کد اقتصادی می توان در بسیاری از قراردادهای مختلف حضور پیدا کرد و به صورت رسمی و قانونی به انعقاد قرارداد پرداخت. عدم وجود کد اقتصادی برای صاحبین کسب و کارها یک محدودیت بزرگ برای آن ها به وجود می آورد. این محدودیت باعث خواهد شد تا تعاملات اقتصادی کسب و کارهای گوناگون کاهش یابد و شما عزیزان نتوانید به بهترین شکل در تعاملات اقتصادی حضور پیدا کنید.
دیگر دلایل تشکیل پرونده مالیاتی
تمامی موارد ذکر شده از مهم ترین دلایل تشکیل پرونده مالیاتی محسوب می شوند که در صورت عدم توجه به آن ها ممکن است شما را وارد بحران های سنگینی کنند. در همین راستا پیشنهاد می کنیم تا به سراغ شناسایی هر کدام از این دلایل بروید و با تشکیل پرونده های مالیاتی به رفع آن ها بپردازید. با ساخت این پرونده شما به عنوان بدهکار مالیاتی شناخته نخواهید شد. همچنین صاحب کسب و کار با برخورداری از این پرونده از سوی قانون به عنوان مجرم محسوب شناخته نمی شوند. تمامی مسائل فوق باعث خواهند شد تا شما بتوانید مسیر همواری را برای رشد و توسعه کسب و کار خود فراهم کنید. لازم به ذکر است که بسیاری از صاحبین کسب و کارها با عدم توجه به موارد ذکر شده، باعث جریمه شدن کسب و کار خود می شوند. با بررسی این موضوع که چه مشاغلی معاف از مالیات هستند؟، می توانید از معافیت مالیاتی بهره مند شوید.
سخن پایانی
مجموعه رایما سافت با طراحی نرم افزار حسابداری مخصوص در این زمینه به صورت مستقیم شما را به سامانه مودیان متصل می کند. این مسئله باعث خواهد شد تا تمامی امور حسابرسی شما در راستای جلوگیری از جرایم مالیاتی مورد بررسی قرار بگیرد. شک نکنید که وجود یک مرکز تخصصی در کنار شما باعث خواهد شد تا بتوانید از جرایم مالیاتی دور بمانید